Ενδιαφέρομαι να μπω στην ομάδα της YOUTH LAB.

Στη YOUTH LAB. πιστεύουμε στη φαντασία! Μα πιο πολύ, πιστεύουμε στον άνθρωπο. Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες, σεβόμαστε την προσωπικότητα των μελών μας, αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε τη συνεισφορά και στηρίζουμε την εξέλιξη. «Η φαντασία γίνεται επιστήμη» χάρη στην αφοσίωση και το πάθος των ανθρώπων μας. Επενδύουμε σε αυτούς, επενδύουμε στο όραμά μας.

Αν αυτή η «φόρμουλα» επιτυχίας ταιριάζει πολύ με το δικό σου όραμα, τότε δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου.

Συνεργάτες που μπορούν να ανταποκριθούν με συνέπεια σε έναν κλάδο που εξελίσσεται διαρκώς κι απαιτεί γνώση, καινοτομία και προσαρμοστικότητα στα νέα δεδομένα, διατηρώντας ωστόσο ακέραιη τη μοναδικότητα της εταιρίας.

Στη YOUTH LAB. φροντίζουμε να παρέχουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών, που σέβεται την προσωπικότητα του ατόμου, αναγνωρίζει και επιβραβεύει τη συνεισφορά και στηρίζει την εξέλιξή τους. Επενδύουμε ουσιαστικά στους ανθρώπους μας, καθώς σε αυτούς στηρίζεται έμπρακτα η επίτευξη του οράματος της YOUTH LAB. Πίσω από κάθε επιχειρηματική μας επιτυχία υπάρχει η προσπάθεια των ανθρώπων μας, που δουλεύουν καθημερινά με αφοσίωση και πάθος για αυτό που κάνουν.

Η δημιουργικότητα, η εργατικότητα, η αφοσίωση, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και το ομαδικό πνεύμα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε σε υποψήφιους συνεργάτες για την πλήρωση θέσεων σε όλα τα τμήματα της εταιρίας μας.

Εάν επιθυμείτε να ενταχθείτε στην οικογένεια της YOUTH LAB., παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα.

Σημείωση:
Με την αποστολή του βιογραφικού, σας παρακαλούμε να δηλώσετε το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε να διατηρηθεί από την εταιρεία μας, για πιθανή μελλοντική πρόσληψή σας, το οποίο δεν πρέπει να υπερβαίνει το 1 έτος. Σε περίπτωση μη δήλωσης εκ μέρους σας του επιθυμητού χρόνου διατήρησης του βιογραφικού σας, σας ενημερώνουμε ότι το βιογραφικό σας σημείωμα θα διαγραφεί μετά την πάροδο του 6 μηνών από την αποστολή του.

Σας ενημερώνουμε, επίσης, ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε εγγράφως την ανωτέρω δήλωσή σας, ή να ζητήσετε τη διαγραφή, διόρθωση ή τροποποίηση του βιογραφικού σας. Το βιογραφικό σας σημείωμα δε θα διαβιβασθεί σε τρίτους.