Η φαντασία

γίνεται επιστήμη!

Είμαστε η

YOUTH LAB.

Το όραμά μας είναι να αλλάξουμε την πολύπλοκη σχέση που έχουν οι άνθρωποι με την επιστήμη.
Γιατί η επιστήμη πρέπει να είναι απλή… για να μπορεί να υπηρετεί τις επιθυμίες και τα όνειρά μας.

Πιστεύουμε στη

Νεότητα

Πιστεύουμε στην

Επιστήμη

Πιστεύουμε στην επανάσταση που

μπορεί να φέρει
η επιστήμη στη νεότητα

Στη YOUTH LAB.,
ξαναγράφουμε τους κανόνες
της νεότητας:

1

Με τη βοήθεια αναγνωρισμένων Ελλήνων επιστημόνων, μελετήσαμε σε βάθος τη βιολογία του δέρματος και ανακαλύψαμε πως το «κλειδί» της νεότητας βρίσκεται σε έναν μηχανισμό.
2

Και δεν είναι άλλος… από τον μεταβολισμό της επιδερμίδας, που εξασφαλίζει τη διατήρηση της νεανικότητας του δέρματος σε βάθος χρόνου.
3

Εμείς, το μόνο που χρειαζόταν ήταν να βρούμε τον τρόπο να τον ενεργοποιήσουμε. Και τα καταφέραμε!
4

Εντοπίσαμε αυτά ακριβώς τα δραστικά συστατικά και τον κατάλληλο τρόπο διείσδυσης στο δέρμα, προκειμένου να ξυπνούν τον μεταβολισμό της επιδερμίδας!
Δεν βάζουμε φρένο σε ό,τι φανταζόμαστε.
Βάζουμε την επιστήμη να το κάνει πραγματικότητα.

Ξύπνα τον

μεταβολισμό της

επιδερμίδας σου.

Θα πίστευες ποτέ ότι η νεότητα πηγάζει από μια μηχανή που δουλεύει διαρκώς;
Όχι, δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αυτή η μηχανή βρίσκεται μέσα σου και είναι ο μεταβολισμός της επιδερμίδας.

Με το πέρασμα του χρόνου όμως, η έκθεση σε συνεχείς περιβαλλοντικές «επιθέσεις», όπως οι ρύποι, ο καπνός και ο ήλιος, επιβραδύνει τη φυσική ανασύσταση και επιδιόρθωση των κυττάρων του δέρματος. Και κάπως έτσι, εμφανίζονται πανάδες, θαμπάδα και φυσικά, ρυτίδες.

Οι επιστήμονες της YOUTH LAB. μέσα από συνεχή έρευνα, ανακάλυψαν τον τρόπο να ανατρέψουν αυτές τις συνέπειες και να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σου. Δημιούργησαν προηγμένες φόρμουλες με συνθέσεις που αναγνωρίζονται από το δέρμα ως δικές του, χαρίζοντάς σου την επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσουν!

Στη YOUTH LAB. κάνουμε

πραγματικότητα αυτό που φαντάζεσαι,

με τη δύναμη της επιστήμης.

Σειρά

Ενεργοποίησης

Νεότητας

Δεν είναι φαντασία, είναι η επιστήμη της YOUTH LAB., που ξυπνά τον μεταβολισμό της επιδερμίδας σου!

Ενυδάτωση / Θρέψη

Η σειρά ενυδάτωσης και θρέψης της YOUTH LAB. σχεδιάστηκε για να σου χαρίσει πλούσια και βαθιά ενυδάτωση, επαναφέροντας την ελαστικότητα και νεανικότητα της επιδερμίδας σου, προστατεύοντας παράλληλα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Ανανεώνει άμεσα τα επίπεδα νερού και τα λιπίδια της επιδερμίδας, βελτιώνοντας ορατά την υγεία του δέρματός σου. Βελούδινη αίσθηση που την καταλαβαίνεις από το πρώτο άγγιγμα!

Δες τα προϊόντα

Καθαρισμός

Η YOUTH LAB. δημιούργησε μια σειρά καθαριστικών προϊόντων και μασκών για κάθε τύπο δέρματος, ιδανική για να απομακρύνει ρύπους, σμήγμα και αδιάβροχο μακιγιάζ χωρίς ερεθιστικούς παράγοντες. Με την καινοτόμα σύνθεσή τους σέβονται απόλυτα το pH της επιδερμίδας σου χωρίς να την αφυδατώνουν χαρίζοντας βελούδινη αίσθηση και μοναδική λάμψη.

Δες τα προϊόντα

Περιποίηση Σώματος

Η YOUTH LAB. δημιούργησε εξειδικευμένα προϊόντα σώματος στοχεύοντας στην ενυδάτωση, θρέψη και βελτίωση της όψης και υφής της επιδερμίδας.
Η αποτελεσματικότητά τους έγκειται στη μοναδική σύνθεσή τους σε ολιγοπεπτίδια και φυσικές ουσίες, που επαναφέρουν την υγεία του δέρματος, ενώ απορροφώνται άμεσα διευκολύνοντας το γρήγορο ντύσιμο.

Δες τα προϊόντα

Αντηλιακή Προστασία

Με την αντηλιακή σειρά της YOUTH LAB. ο ήλιος γίνεται πραγματικά… χάδι!
Σου προσφέρει UVA/UVB/IR προστασία, μπλοκάροντας τις βλαβερές ακτίνες και εμποδίζοντας την πρόωρη γήρανση, χαρίζοντάς σου απόλυτα ενυδατωμένη και ματ επιδερμίδα. Απόλαυσε τον ήλιο, χωρίς κανένα κίνδυνο!

Δες τα προϊόντα

Γνώρισε όλη τη σειρά δερμοκαλλυντικών της YOUTH LAB.

Ξεκίνα το ταξίδι στον χρόνο