Γίνε μέλος της

YOUTH LAB.

Γιατί να γίνεις μέλος

της ομάδας μας

Η οικογένεια της YOUTH LAB. είναι άνθρωποι που πιστεύουν στη φαντασία, πιστεύουν στην επιστήμη και ονειρεύονται έναν κόσμο…πιο λαμπερό. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, με τη δημιουργικότητα, την εργατικότητα, την αφοσίωση και το ομαδικό τους πνεύμα.

Αναζητούμε ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια όνειρα με εμάς και έχουν τις αξίες, το ήθος αλλά και το πάθος να τα κάνουν πραγματικότητα.

Αν η συνέπεια είναι στο DNA σου και η προσαρμοστικότητα η μαγική σου ικανότητα, τότε δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου.

Στη YOUTH LAB. πιστεύουμε στη φαντασία! Μα πιο πολύ, πιστεύουμε στον άνθρωπο. Δημιουργούμε ένα εργασιακό περιβάλλον με ίσες ευκαιρίες, σεβόμαστε την προσωπικότητα των μελών μας, αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε τη συνεισφορά και στηρίζουμε την εξέλιξη. «Η φαντασία γίνεται επιστήμη» χάρη στην αφοσίωση και το πάθος των ανθρώπων μας. Επενδύουμε σε αυτούς, επενδύουμε στο όραμά μας. ​​

Αν αυτή η «φόρμουλα» επιτυχίας ταιριάζει πολύ με το δικό σου όραμα, τότε δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου.

Θέσεις

εργασίας

Graphic Designer (part-time)
Χαλάνδρι, Αττική

Στείλε μας

το βιογραφικό σου

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ