Τα προϊόντα YOUTH LAB. δοκιμάζονται σε ζωα;

Τα προϊόντα YOUTH LAB. δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
Τα τεστ αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των προϊόντων γίνονται σε συνεργασία με Ελληνικά και Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, αναλυτικά εργαστήρια και ινστιτούτα.
Τα τεστ αυτά περιλαμβάνουν in vitro διαδικασίες στο εργαστήριο, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το προϊόν έχει κάποια δράση. Στη συνέχεια πραγματοποιούνται in vivo tests, τα προϊόντα δοκιμάζονται από εθελοντές και συγκεκριμένες παράμετροι μετριούνται κατά διαστήματα υπό την επίβλεψη δερματολόγου. Όσον αφορά τις πρώτες ύλες επίσης, επιβεβαιώνουμε πως δε δοκιμάζονται σε ζώα ούτε ζητούμε από άλλους φορείς να πραγματοποιήσουν αντίστοιχες δοκιμές για εμάς. Ακόμη τα προϊόντα μας δεν περιέχουν ζωικά συστατικά αλλά ούτε και γλουτένη. Παράλληλα, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για τις πρώτες ύλες και τα συστατικά της κάθε σύνθεσης, τα οποία έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια ώστε να μπορούμε σήμερα να φέρουμε υπερήφανα τη σήμανση CRUELTY FREE.

Τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι υποαλλεργικά;

Προτού απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα, πρέπει να τονίσουμε ότι η “αλλεργική αντίδραση” συνδέεται με την αντίδραση του ανοσοποιητικού του κάθε οργανισμού σε κάποιο συστατικό.
Δηλαδή, πρόκειται για μια αντίδραση που αφορά έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, έναν μοναδικό οργανισμό.
Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και “μη αλλεργικό” να χαρακτηριστεί ένα προϊόν, έπειτα από τεστ σε Χ ανθρώπους… δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δε θα προκαλέσει αλλεργική αντίδραση σε κάποιον άλλο άνθρωπο.
Εκ των πραγμάτων, είναι αδύνατο να τεστάρουμε τα προϊόντα μας σε όλα τα δέρματα και όλους τους οργανισμούς. Ωστόσο, όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, γλουτένη και παράγωγα πετρελαίου.

Είμαι κάτω των 20 χρόνων, ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Αναλόγως τον τύπο δέρματός σου, μπορείς να επιλέξεις από τα προϊόντα καθαρισμού σε μορφή αφρώδους τζελ όπως είναι τα Daily Cleanser ή / και συνδυαστικά το Fresh Cleansing Water, καθαριστικό διάλυμα με μικύλλια για όλους τους τύπους δέρματος. Σε επίπεδο ενυδάτωσης η ρυθμιστική Balance Mattifying Cream είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα λιπαρό δέρμα ενώ η κρέμα οξυγόνωσης Oxygen Moisture Cream είναι η κατάλληλη για το κανονικό δέρμα. Στη συνέχεια, συστήνεται η χρήση αντηλιακής σύνθεσης για προστασία καθ’ όλο το χρόνο. Εάν θέλεις κάλυψη, αντιοξειδωτική δράση, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία σε ένα προϊόν μπορείς να επιλέξεις την CC Complete Cream SPF 30. Όλα τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένα, δεν περιέχουν parabens, γλουτένη ή άλλους επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες.

Το καθαριστικό μου μετά τη χρήση του με "τραβάει". Αυτό τι σημαίνει;

… σημαίνει ότι έχει διαταραχθεί ο φυσικός ενυδατικός παράγοντας της επιδερμίδας (NMF) ή με απλά λόγια, το φυσικό πέπλο προστασίας της επιδερμίδας που συγκρατεί την υγρασία και αποτρέπει την είσοδο αλλεργιογόνων. Αυτό συμβαίνει είτε όταν δεν χρησιμοποιείτε το κατάλληλο προϊόν καθαρισμού για το δικό σας τύπο δέρματος, είτε γιατί περιέχει επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες, όπως SLES και SLS που δεν σέβονται το ph της επιδερμίδας. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού της YOUTH LAB. είναι προσεγμένα ώστε να κρατούν ήπιο το pH της επιδερμίδας στο 5-5.5 και να αφήνουν την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Για το λόγο αυτό περιέχουν βιομιμητικά συστατικά που έχει και ο NMF της επιδερμίδας, όπως Sodium PCA, Sodium Lactate, Φρουκτόζη και Ουρία, καθώς και σύγχρονα επιφανειοδραστικά αμινοξέα, αλλά και νιασιναμίδη προκειμένου να μη χάνει η επιδερμίδα την υγρασία της.

Είμαι έγκυος, ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Κάθε εγκυμοσύνη και κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Θα ήταν καλό να συμβουλευτείς τον γιατρό σου ο οποίος με βάση τα συστατικά των προϊόντων, θα σου υποδείξει ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για τις δικές σου ανάγκες.

Κάνω ομοιοπαθητική, ποια προϊόντα μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Θα ήταν καλό να συμβουλευτείς τον γιατρό σου ο οποίος με βάση τις ανάγκες σου αλλά και τα συστατικά των προϊόντων, θα σου υποδείξει ποιό προϊόν/τα είναι κατάλληλο/α για εσένα.

Θέλω μια κρέμα ημέρας με αντιρυτιδική δράση.

Η Wrinkles Erasure Cream είναι μια 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα για τα πρώτα σημάδια γήρανσης στις ηλικίες 30+ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Η κρέμα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδας, ενισχύει την πυκνότητα των ιστών του δέρματος, λειαίνει τις γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει τη νεανική λάμψη στην επιδερμίδα! Στη συνέχεια, συστήνεται η χρήση είτε της έγχρωμης αντηλιακής κρέμας Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 για το μικτό / λιπαρό δέρμα ή της Daily Sunscreen Cream SPF 50 για το ξηρό δέρμα, αλλά υπάρχει η επιλογή της άχρωμης αντηλιακής κρέμας Daily Sunsceen Cream non tinted κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Για νεαρότερες ηλικίες προτείνουμε την πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF 30, μια ολοκληρωμένη σύνθεση που παρέχει κάλυψη, ενυδάτωση, μείωση των δυσχρωμιών, αντιοξειδωτική προστασία και επαναφορά της ελαστικότητας και της λάμψης.

Θέλω μια κρέμα νύκτας με αντιρυτιδική δράση.

Η Wrinkles Erasure Cream είναι μια 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα για τα πρώτα σημάδια γήρανσης στις ηλικίες 30+ και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Η κρέμα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδας, ενισχύει την πυκνότητα των ιστών του δέρματος, λειαίνει τις γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει τη νεανική λάμψη στην επιδερμίδα! Επίσης, ο κρεμο-ορός Restoring Serum είναι πολύ καλή επιλογή, γιατί αντίθετα με τους περισσότερους ορούς της αγοράς είναι σε κρεμώδη μορφή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται και κατά τη διάρκεια της νύχτας, μόνος του ή συνδυασμό με την κρέμα.

Θέλω μια κρέμα νυκτός.

Μπορείς να χρησιμοποιείς πρωί και βράδυ μια / ή και συνδυασμό κρεμών από τις παρακάτω, εφόσον η ανάγκη σου είναι η ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας: Για μικτό / λιπαρό δέρμα ενδείκνυται η Balance Mattifying Cream. Για κανονικό δέρμα η Oxygen Moisture Cream. Ενώ για ξηρό δέρμα ενδείκνυται η Deep Moisture Cream. Εφόσον οι ανάγκες σου ωστόσο είναι η σύσφιξη, η μείωση ρυτίδων και η ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας τότε τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάθε τύπο δέρματoς: κρεμο-ορός Restoring Serum καθώς και οι δύο 24ωρες κρέμες Wrinkles Erasure Cream, για τα πρώτα σημάδια γήρανσης από τις ηλικίες 30+ καθώς και η Re-Activating Youth Cream για ολική αναδόμηση στις ηλικίες 45+.

Έχω πρόβλημα με ακμή, ποια κρέμα μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Η Balance Mattifying Cream ενδείκνυται για το λιπαρό, προβληματικό ή με τάση ακμής δέρμα γιατί είναι η κατεξοχήν ρυθμιστική, ενυδατική κρέμα με αντιοξειδωτική δράση της YOUTH LAB. που ενισχύει και διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους.

Ποιες ηλικίες αφορά η Wrinkles Erasure Cream και η Wrinkles Erasure Cream for Eyes;

Η 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Wrinkles Erasure Cream και η αντιρυτιδική κρέμα ματιών Wrinkles Erasure Cream for Eyes ενδείκνυνται για όλους τους τύπους δέρματος και απευθύνονται στα πρώτα σημάδια γήρανσης στις ηλικίες 30+. Για ακόμα πιο εντατικό αποτέλεσμα, συνδυάστε τις με τον best seller κρεμο-ορό Restoring Serum.

H κρέμα προσώπου με χρώμα CC Complete Cream SPF 30 υπάρχει και σε άλλες αποχρώσεις;

Η πολυδραστική κρέμα προσώπου CC Complete Cream SPF 30 περιέχει φυσικές χρωστικές ουσίες που προσαρμόζονται στο χρωματικό τόνο της κάθε επιδερμίδας, δίνοντας ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται είναι καλό άπλωμα μέχρι να αφομοιωθεί πλήρως στην επιδερμίδα. Τip μπορείτε να αναμείξετε λίγη ποσότητα από την άχρωμη ενυδατική σας κρέμα με τη CC Complete Cream SPF 30 για να δώσετε ακόμα πιο ανοικτόχρωμο τόνο στην επιδερμίδα σας εάν το επιθυμείτε. Υ.Γ. Ενδέχεται να μην ταιριάζει στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και στις πολύ σκουρόχρωμες.

Η Oil Free Compact Cream SPF 50 διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις, ποια είναι η κατάλληλη για εμένα;

Η Oil Free Compact Cream SPF 50 διατίθεται σε light απόχρωση που είναι κατάλληλη για τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, η medium απόχρωση ταιριάζει σε όλες τις ανοικτές / σταρένιες επιδερμίδες μεσογειακού τύπου, ενώ η Dark απόχρωση για τις μελαχρινές / μαυρισμένες επιδερμίδες.

Ο κρεμο-ορός Restoring Serum, ποιες ηλικίες αφορά;

Το Restoring Serum απευθύνεται στις ηλικίες 30+ και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη νεανικότητα της επιδερμίδας, αφού εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία των μεταβολικών λειτουργιών της. Λειαίνει γραμμές και ρυτίδες, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, ενώ διορθώνει ατέλειες και δυσχρωμίες χάρη στη σταθεροποιημένη Βιταμίνη C.

Όταν εφαρμόζω τον ορό πρέπει να χρησιμοποιώ μετά και ενυδατική κρέμα;

Η χρήση ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητη κυρίως στις κανονικές / ξηρές επιδερμίδες. Για να διαπιστώσεις αν χρειάζεσαι έξτρα ενυδάτωση, άπλωσε τον ορό στο πρόσωπό σου. Αν μετά από μερικά λεπτά αρχίσει η επιδερμίδα σου να “τραβάει” τότε χρειάζεσαι και ενυδατική κρέμα. Το Restoring Serum, που αντίθετα με τους περισσότερους ορούς της αγοράς είναι σε κρεμώδη μορφή, ελαχιστοποιεί την αίσθηση τραβήγματος μετά την εφαρμογή του, ακόμη και στη ξηρή επιδερμίδα.

Αν δεν έχω σημαντικό πρόβλημα κυτταρίτιδας, ποιο προϊόν σώματος είναι κατάλληλο για εμένα;

Αν δεν υπάρχει σημαντικό πρόβλημα κυτταρίτιδας, τότε η Firmness Body Cream είναι αρκετή καθώς συνδυάζει τη συσφιγκτική, λιποδιαλυτική και ενυδατική δράση σε ένα προϊόν, ενώ καταπολεμά μέχρι και την κυτταρίτιδα 2ου βαθμού.

Πρέπει να φοράω αντηλιακό πάνω από την ενυδατική κρέμα μου;

Έρευνες δείχνουν ότι η χρήση αντηλιακού προϊόντος είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς είμαστε εκτεθειμένοι άμεσα και έμμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία, ακόμη και τις συννεφιασμένες μέρες! Ωστόσο κατά τους χειμερινούς μήνες, ένας χαμηλότερος δείκτης αντηλιακής προστασίας -όπως αυτός της πολυδραστικής κρέμας CC Complete Cream SPF 30– είναι αρκετός ή ακόμη και για τις πιο ζεστές μέρες στην πόλη. Όμως, για την έκθεση στον ήλιο, η καθημερινή και συχνή εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος με υψηλότερο δείκτη προστασίας SPF 50 κρίνεται απαραίτητη.

Υπάρχει αντηλιακό προϊόν της YOUTH LAB. με χαμηλότερο δείκτη από SPF 50;

Η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF 30 είναι μια ασφαλής επιλογή για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ιδίως για τις μετακινήσεις εντός της πόλης, καθώς παρέχει επαρκή αντηλιακή κάλυψη με το δείκτη προστασίας SPF 30 και ταυτόχρονα καλύπτει τις ατέλειες αντικαθιστώντας τη χρήση ενός makeup.

Γιατί να επιλέξω αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα της YOUTH LAB.;

Οι έγχρωμες αντηλιακές κρέμες προσώπου της YOUTH LAB. περιέχουν φυσικές χρωστικές που εξαλείφουν την αντιαισθητική, άσπρη όψη των κλασικών αντηλιακών προϊόντων, ενώ αντανακλούν το φως, χαρίζοντας ομοιόμορφο, φυσικό τόνο στην επιδερμίδα.

Το καλοκαίρι είναι αρκετή η αντηλιακή κρέμα ή πρέπει να γίνεται και χρήση ενυδατικής;

Οι αντηλιακές κρέμες της YOUTH LAB. περιέχουν ενυδατικά και αντιγηραντικά στοιχεία και έτσι δεν είναι απαραίτητη η χρήση ενυδατικής κρέμας πριν την εφαρμογή του αντηλιακού. Όμως το καλοκαίρι, λόγω του ήλιου και της ξηρασίας το δέρμα αφυδατώνεται και έτσι ενδεχομένως οι κανονικές / ξηρές επιδερμίδας να χρειάζονται μια έξτρα ενυδάτωση. Ακόμη, μπορείτε να συνδυάσετε και τον κρεμο-ορό Restoring Serum με τη χρήση μιας αντηλιακής κρέμας YOUTH LAB. αφήνοντας πάντα ανάλαφρη την επιδερμίδα σου.

Αν δω κάποια αντίδραση στο δέρμα μου, μετά την πρώτη εφαρμογή μιας καλλυντικής σύνθεσης, τι πρέπει να κάνω;

Σε περίπτωση που παρατηρήσεις κάποιον ερεθισμό στο δέρμα σου, θα πρέπει να σταματήσεις τη χρήση της και να μας καλέσεις στο 216 9000060.

Είναι τα προϊόντα YOUTH LAB. καταλληλα για χρήση από ανθρώπους που πάσχουν από ψωρίαση ή έκζεμα;

Τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι δερματολογικά ελεγμένα. Παρόλο που τα patch tests που εφαρμόζονται στα προϊόντα μας έχουν δείξει ότι υπάρχει ελαχιστοποιημένο ρίσκο ερεθισμού, δεν έχουν γίνει τα αντίστοιχα τεστ σε ανθρώπους που πάσχουν από αυτές τις παθήσεις, ωστόσο, ιδιαίτερα τα προϊόντα που απευθύνονται σε ξηρό δέρμα μπορούν να είναι ευεργετικά σε τετοιες περιπτώσεις. Σε κάθε περίπτωση συνιστούμε σε ασθενείς με αντίστοιχες παθήσεις ή συμπτώματα, να συμβουλευτούν τον γιατρό τους.

Πότε πρέπει να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ αντιρυτιδική κρέμα;

Στην ηλικία 25-30 οι ανάγκες της επιδερμίδας είναι η ενυδάτωση, η φροντίδα των ματιών και η πρόληψη των πρώτων ρυτίδων οι οποίες μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια ενισχυμένη ενυδατική κρέμα ημέρας με αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά συστατικά που θωρακίζουν την επιδερμίδα έναντι στο χρόνο. Τέτοιες είναι οι Balance Mattifying Cream, η Oxygen Moisture Cream και η Deep Moisture Cream. Στην ηλικά 30-40 οι ανάγκες της επιδερμίδας επικεντρώνονται στην ενυδάτωση, φροντίδα ματιών, αντιγηραντική κρέμα και serum, οπότε οι επιλογές της Wrinkles Erasure Cream και Wrinkles Erasure Cream for Eyes για τα πρώτα σημάδια γήρανσης και ο κρεμο-ορός Restoring Serum είναι οι ιδανικές επιλογές.

Τι είναι τα βιο-συμβατά συστατικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα της YOUTH LAB.;

Οι φόρμουλες της YOUTH LAB. περιέχουν φυσικά, φυτικά και βιο-συμβατά ενεργά συστατικά, δηλαδή συστατικά που έχουν δημιουργηθεί στο εργαστήριο και έχουν μοριακή δομή την οποία αναγνωρίζει το δέρμα μας ώστε να εισέλθουν στην κεράτινη στοιβάδα. Έτσι, επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των συστατικών της σύνθεσης από τον οργανισμό μας.

Το χρώμα της κρέμας προσώπου CC Complete Cream SPF 30 καλύπτει τυχόν ατέλειες της επιδερμίδας;

Η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF 30 αποτελείται από φυσικές χρωστικές που προσαρμόζονται στον χρωματικό τόνο της κάθε επιδερμίδας και δημιουργήθηκε για να καλύπτει και να διορθώνει κοκκινίλες και χρωματικές ατέλειες, ενώ ταυτόχρονα, χάρη στην ενισχυμένη της σύνθεση με αντιοξειδωτικά και βιταμίνη PP προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και αποχρωματίζει τις κηλίδες. Είναι ιδανικό προϊόν για το καθημερινό μακιγιάζ ενώ μπορεί να αποτελέσει και βάση για ένα πιο έντονο και καλυπτικό μακιγιάζ.

Τα προϊόντα καθαρισμού Daily Cleanser της ΥΟUTH LAB. αφαιρούν την αδιάβροχη μάσκαρα;

Επιλέγοντας το κατάλληλο για εσένα Daily Cleanser της YOUTH LAB. έχεις ένα αποτελεσματικό, αφρώδες τζελ καθαρισμού που αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ, ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν ερεθίζει τα μάτια και σέβεται το pH της επιδερμίδας αφού δεν περιέχει επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες όπως SLES και SLS.

Τα αντηλιακά προϊόντα από τι ηλικία μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα παιδιά;

Τα αντηλιακά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα σε παιδιά άνω των 12 ετών. Για νεότερες ηλικίες, συμβουλέψου τον παιδίατρό σας.

Είναι τα προϊόντα YOUTH LAB. καταλληλα για χρήση από ανθρώπους που πάσχουν από ευρυαγγείες ή ροδόχρους ακμή;

Η ροδόχρους ακμή είναι μια χρόνια πάθηση, με συχνές εξάρσεις που εμφανίζονται στο πρόσωπο ως έξαψη, επίμονη ερυθρότητα, σπυράκια, έντονη ευρυαγγεία. Πέραν της εξατομικευμένης αγωγής του θεράποντα ιατρού, συνήθως συστήνεται η χρήση μιας ελαφριάς υφής κρέμας καθημερινής περιποίησης όπως είναι η Oxygen Moisture Cream και η χρήση αντηλιακού προσώπου όπως είναι το Daily Sunscreen Cream non tinted. Παρόλα αυτά, συμβουλέψου τον γιατρό σου για την καταλληλότητα των συνθέσεων που θα επιλέξεις.

Είναι τα προϊόντα YOUTH LAB. καταλληλα για ανθρώπους που πάσχουν από αλλεργίες σε γλουτένη ή ξηρούς καρπούς;

Οι αλλεργίες αυτές συνήθως εμφανίζονται με την εσωτερική κατανάλωση του αντίστοιχου αλλεργιογόνου. Παρ’όλα αυτά, υπάρχουν περιπτώσεις όπου και η απλή επαφή με το αντίστοιχο συστατικό μπορεί να οδηγήσει σε αναφυλακτικό σοκ. Επιπλέον κάποιες φορές οι αλλεργίες χειροτερεύουν με τον καιρό, με αποτέλεσμα ένα συστατικό που κάποτε προκαλούσε πρόβλημα μόνο τρώγοντάς το, με τον καιρό να δημιουργήσει ευαισθητοποίηση και στην εξωτερική χρήση. Σχετικά με τα προϊόντα της YOUTH LAB. είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για χρήστες vegan και πιστοποιημένα ότι δεν περιέχουν γλουτένη, parabens και παράγωγα πετρελαίου.

Πόσο συχνά χρειάζεται ανανέωση η CC Complete Cream SPF 30;

Η συχνή ή μη ανανέωση της CC Complete Cream SPF 30 εξαρτάται από τις δερματικές ανάγκες και το γενικότερο lifestyle του εκάστοτε χρήστη. To συγκεκριμένο προϊόν είναι αρκετά σταθερό, ωστόσο δεν είναι αδιάβροχο. Αν έχει ακολουθήσει μακιγιάζ, θα πρέπει να γίνει ντεμακιγιάζ και ανανέωση του προϊόντος, ειδάλλως απευθείας ανανέωση. Εάν υπάρχει εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο θα πρέπει να ανανεωθεί μετά από 2 ώρες.

Για το προβληματικό ή με τάση ακμής δέρμα ενδείκνυται η χρήση της CC Complete Cream SPF 30;

Η CC Complete Cream SPF 30_Oily Skin ενδείκνυται για τα λιπαρά δέρματα με τάση ακμής, καθώς έχει μη φαγεσωρογόνα σύνθεση και δεν “βαραίνει” καθόλου την επιδερμίδα. Είναι ενυδατική κρέμα με χρώμα, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα, δίνει στη λιπαρή επιδερμίδα ματ αποτέλεσμα ενώ προστατεύει και από την UV ακτινοβολία.

H CC Complete Cream SPF 30 έχει αντιρυτιδική δράση; Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει μια γυναίκα 40 χρονών;

Φυσικά! Είναι μια πολυδραστική κρέμα που περιέχει φυτοστερόλες ώστε να ενυδατώνει άμεσα και μακροπρόθεσμα το δέρμα, επαναφέροντας την ελαστικότητά του, καθώς και το βιοενεργό φυτικό εκχύλισμα Uniluchent το οποίο χαρίζει νεανική λάμψη και φωτεινότητα. Άρα μπορεί άνετα να το χρησιμοποιήσει και μια γυναίκα 40+.

H CC Complete Cream SPF 30 μπορεί να υποκαταστήσει το foundation;

Ναι! Έχει επαρκή και ομοιόμορφη κάλυψη, και μπορεί να υποκαταστήσει άνετα ένα foundation. Eπίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση για ένα πιο έντονο και βαρύ μακιγιάζ, μιας και προσφέρει μακράς διάρκειας ενυδάτωση στο δέρμα.

Έχω δερματικό ερυθηματώδη λύκο σε αρχικό στάδιο και ο γιατρός μου συστήνει σωστή και συστηματική ενυδάτωση του προσώπου και οπωσδήποτε αντηλιακή προστασία. Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω από τα προϊόντα της YOUTH LAB.;

Όσον αφορά το βήμα του καθαρισμού, προτείνουμε το αφρώδες τζελ Daily Cleanser _ Normal / Dry ή το Oxygen Cleansing Milk που είναι για ακόμα πιο ευαίσθητα δέρματα. Από τις ενυδατικές κρέμες, σου προτείνουμε την Oxygen Moisture Cream για το κανονικό δέρμα και συμπληρωματικά την υπερ-εντατική ενυδατική μάσκα Thirst Relief Mask που εφαρμόζεται εναλλακτικά και σαν κρέμα νύκτας. Η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF 30_ Normal / Dry Skin είναι επίσης μια επιλογή, καθώς καλύπτει τις κοκκινίλες και ταυτόχρονα ενυδατώνει και προστατεύει από τον ήλιο με τον δείκτη προστασίας SPF 30. Αντίστοιχα, η CC Complete Cream for Εyes με την ελαφριά, φυσική κάλυψη θα φροντίσει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και τέλος, το αντηλιακό προσώπου δίχως χρώμα Daily Sunscreen Cream SPF 50 Non-Tinted θα σε προστατέψει στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Χρησιμοποιείτε σιλικόνες στις φόρμουλες σας;

Για τη χρήση σιλικονών έχουν ειπωθεί πολλά αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμιά επιστημονική αντένδειξη που να αποδεικνύει ότι είναι βλαβερές για την υγεία μας ή για το δέρμα μας. Στην YOUTH LAB. όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ελεγμένες για την ασφάλεια τους και στις περιπτώσεις όπου κρίνουμε ότι πρέπει να χρησιμοποιηθούν σιλικόνες επιλέγουμε εκείνες που είναι αβλαβείς και έχουν μόνο θετικά να προσδώσουν στη φόρμουλα. Ίσως το σημαντικότερο που έχει να προσάψει κάποιος στις σιλικόνες είναι η επίπτωσή τους στο περιβάλλον, καθώς έχουν χαμηλή βιοδιασπασιμότητα.

Πότε πρέπει να εφαρμόζω το Check-Matte; Πριν από την ενυδατική και την αντηλιακή μου κρέμα ή μετά;

Το Check-Matte είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, πριν από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, όπως ενυδατική, σέρουμ, αντηλιακή, makeup κλπ. Λειτουργεί δηλαδή αντί του primer κι ελέγχει απόλυτα την λιπαρότητα, ενώ παράλληλα καθαρίζει τους φραγμένους πόρους και ενυδατώνει. Αν ωστόσο μέσα στη μέρα δεις λιπαρότητα στις πάσχουσες ζώνες, μπορείς με το ειδικό σφουγγαράκι που περιέχει η συσκευασία και με ταμποναριστές κινήσεις να φρεσκάρεις από πάνω το makeup σου, επαναφέροντας την ματ όψη της επιδερμίδας.

Πως καταλαβαίνω ότι χρειάζεται επαναγέμισμα το Check-Matte compact case; Kαι πως γίνεται το επαναγέμισμα;

Όταν θα αρχίσεις να νιώθεις ότι το σφουγγάρι εφαρμογής του Check-Matte Compact Case δε βρέχεται ιδιαίτερα (δηλαδή δε θα νιώθεις το προϊόν στο πρόσωπό σου), αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται επαναγέμισμα.
Τότε λοιπόν, θα χρειαστεί να αγοράσεις το Check-Matte refiller, που κυκλοφορεί σε σωληνάριο.
Θα ανασηκώσεις το σταθερό σφουγγαράκι (όχι το μπλε), θα αδειάσεις εκεί το περιεχόμενο του σωληναρίου μέχρι να καλυφθεί η βάση κι έπειτα θα τοποθετήσεις εκ νέου το σφουγγαράκι στη θέση του.

Αν ωστόσο σε αγχώνει η περίπτωση υπερχείλισης, μπορείς να το μοιράσεις σε 2 επαναγεμίσματα.

Τα προϊόντα σας διατίθενται στη Κύπρο;

Τα προϊόντα διατίθενται σε φαρμακεία της Κύπρου. Παρακάτω μπορείς να δείς τα στοιχεία επικοινωνίας του αντιπροσώπου μας εκεί καθώς και τα σχετικά σημεία διάθεσης:
www.bestlifecy.com/youth-lab-pharmacies

Τι ποσοστό βιταμίνης C εμπεριέχεται στο Restoring Serum;

H βιταμίνη C, είναι βασική στην δράση του Restoring Serum καθώς ομαλοποιεί τις δυσχρωμίες και τα σημάδια του δέρματος, ωστόσο το ποσοστό χρήσης σε ένα προϊόν παίζει πολύ μικρό ρόλο αν δεν έχει εξασφαλιστεί η σταθερότητα της βιταμίνης μέσα σε αυτό!

Είναι σημαντικό λοιπόν να γνωρίζεις ότι η YOUTH LAB. χρησιμοποιεί σταθεροποιημένη λιπόφιλη βιταμίνη C η οποία με κλινικές μελέτες έχει αποδείξει την δράση της κατά των ρυτίδων και των δυσχρωμιών της επιδερμίδας και έτσι επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Τα αντηλιακά σας είναι κατάλληλα για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες;

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι από πλευράς μας, δεν υπάρχει κάποιο προϊόν που να αντενδείκνυται για την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Ωστόσο, μιας και η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και η περίοδος της εγκυμοσύνης αλλά και του θηλασμού είναι σίγουρα μία όχι μόνο ευαίσθητη, αλλά και πολύ σημαντική περίοδος της ζωής σου, γνώμη μας είναι ότι είναι προτιμότερο να συμβουλευθείς τον γιατρό σου, ο οποίος με βάση τη σύσταση του προϊόντος που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σου υποδείξει αν είναι κατάλληλα για τις δικές σου ανάγκες.

Το Cellulite Free Serum και η Firmness Body Cream μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά; Κι αν ναι, με ποια σειρά πρέπει να τα βάλω;

Φυσικά και συνδυάζονται.. εξασφαλίζοντας μάλιστα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής, βάζεις πρώτα το Cellulite Free Serum, που είναι ορός για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας & τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού & αφού περάσουν 5 λεπτά & στεγνώσει, δηλαδή το απορροφήσει η επιδερμίδα σου, τότε προχωράς με την εφαρμογή του 2ου προϊόντος, Firmness Body Cream που αποτελεί κρέμα συσφικτική με λιποδιαλυτική και ενυδατική δράση. Άλλη επιλογή είναι να εφαρμόσεις το πρωί για παράδειγμα τον ορό και το βράδυ την συσφιγκτική / ενυδατική κρέμα.

Τα προϊόντα YOUTH LAB. είναι κατάλληλα για vegans;

Ναι, όλα τα προϊόντα της YOUTH LAB. είναι κατάλληλα για vegans ενώ δεν περιέχουν ούτε γλουτένη. Σαφή καταγραφή όλων των συστατικών θα βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊόντος.

Τα προϊόντα YOUTH LAB. περιέχουν γλουτένη;

Όχι, τα προϊόντα YOUTH LAB. δεν περιέχουν γλουτένη. Σαφή καταγραφή όλων των συστατικών θα βρείτε και στη σελίδα του κάθε προϊόντος.